Zon op Uitgeest

Project – Molenwerf20 – Monkey Town

Niet haalbaar

In de afronding van het offerte traject met verschillende leveranciers is gebleken dat het realiseren van een collectief zonnedak op het pand aan de Molenwerf 20 (Monkey Town) helaas niet haalbaar is. We zijn daarom in gesprek over andere locaties.

Hoewel bij eerder vooronderzoek door het Constructiebureau het pand geschikt bleek, zijn extra investeringen noodzakelijk waardoor de realisatie op deze locatie te duur wordt en daarmee economisch niet aantrekkelijk is.
Zowel de eigenaar van het pand als de directie van Monkey Town Uitgeest vinden het bijzonder spijtig dat hun locatie niet beschikbaar is voor het voordeel van de inwoners van het postcoderoos gebied 1911.

Is het project dan van de baan?

Nee, wij behouden uw voorlopige inschrijving om het project op een andere locatie te realiseren. We worden daarbij geholpen door de Omgevingsdienst IJmond die ondernemers op het bedrijventerrein stimuleert voor duurzame maatregelen.
Zoals gezegd zijn wij met eigenaren en huurders van panden in gesprek over andere locaties.  Deze gesprekken lopen tot dusver positief. Wij houden u op de hoogte!
Uw voorlopige inschrijving behouden wij , zie project-voorinschrijvingen. Er zijn inmiddels voorinschrijvingen voor meer dan 550 zonnepanelen!

Wij hopen dat u nog geduld kunt opbrengen voor de realisatie van ons project op een ander dak. Tenslotte is het voor inwoners binnen het postcoderoosgebied nog altijd voordelig om gegarandeerd 15 jaar belastingvoordeel te hebben en te delen in de stroomopbrengst. En dat voor een investering die u gemiddeld in 7 à 8 jaar terugverdiend.
Als u toch van uw inschrijving wil afzien vragen wij u dat zelf te doen via  www.zonopuitgeest.nl of door direct te gaan naar uw gebruikerspagina . U kunt dan inloggen en uw inschrijvingen verwijderen. Helaas kunnen wij dit om reden van beveiliging niet voor u doen.

Indien u vragen heeft of wilt reageren kunt u een e-mail sturen naar info@zonopuitgeest.nl of het  contactformulier gebruiken op onze website.

Status

Technisch onderzoek

Locatie overeenkomst

Offerteaanvragen

Businesscase (niet sluitend)

Nieuw / alternatief dak
in onderzoek

Direct naar mijn gebruikerspagina