Zon op Uitgeest

Over ons

Zon op Uitgeest wil bijdragen aan de noodzakelijke energietransitie om deze zo snel en goed mogelijk door te voeren.  Met, door en voor Uitgeesters. We willen de energie die we in Uitgeest gebruiken binnen de grenzen van Uitgeest of in de regio opwekken. Voor de collectieve zonnestroom projecten zoeken wij grote daken die beschikbaar worden gesteld.

Doel

Het doel van van Zon op Uitgeest is bewoners en bedrijven (kleinverbruikers) de gelegenheid te bieden om gebruik te maken van de voordelen van zonnepanelen op een collectief zonnedak. Een voorwaarde is dat deelnemers binnen de postcoderoos van Uitgeest wonen.

Coöperatie

Zon op Uitgeest is een project van DUEC en inmiddels een zelfstandige coöperatie. De deelnemers in een collectief zonnedak vormen de leden van de coöperatie en zijn mede eigenaar. Zon op Uitgeest u.a. is een coöperatie zonder winstoogmerk en de leden (deelnemers) zijn uitgesloten van aansprakelijkheid. De coöperatie heeft een oprichtingsbestuur bestaande uit:
-Astrid Veenstra (secretaris)
-Theo Dieker (penningmeester)
-Henk Smit ( voorzitter).
Zon op Uitgeest wordt gesteund door de Gemeente Uitgeest en de Provincie Noord Holland en werkt samen met Zon op Nederland.

Klik hier voor het lezen van de statuten.

Coöperatie Zon op Uitgeest u.a.

Correspondentieadres: Westergeest 32a, 1911AK, Uitgeest
KvK-nummer: 74638327
Bankrekening Triodos Bank: NL89TRIO 0379 7115 32
Btw nr: 8599.76.750.B01

e-mail: info@zonopuitgeest.nl