Project Molenwerf niet haalbaar

In de afronding van het offerte traject met verschillende leveranciers is gebleken dat het realiseren van een collectief zonnedak op het pand aan de Molenwerf 20 (Monkey Town) helaas niet haalbaar is. We zijn daarom in gesprek over andere locaties.

Hoewel bij eerder vooronderzoek door het Constructiebureau het pand geschikt bleek, zijn extra investeringen noodzakelijk waardoor de realisatie op deze locatie te duur wordt.
Zowel de eigenaar van het pand als de directie van Monkey Town Uitgeest vinden het bijzonder spijtig dat hun locatie niet beschikbaar is voor het voordeel van de inwoners van het postcoderoos gebied 1911.

Is het project dan van de baan? Nee, wij behouden uw voorlopige inschrijving om het project op een andere locatie te realiseren. We worden daarbij geholpen door de Omgevingsdienst IJmond die ondernemers op het bedrijventerrein stimuleert voor duurzame maatregelen.
Zoals gezegd zijn wij met eigenaren en huurders van panden in gesprek over andere locaties.  Deze gesprekken lopen tot dusver positief.
Er zijn inmiddels voorinschrijvingen voor meer dan 550 zonnepanelen!

 

Comments are closed.